Kärleksstigen 113

S

tugan erbjuder stor parkering, skidförråd, och en vallabod. Samtidigt med den stora uteplatsen och bastun så finns allting för att din vistelse i fjällen blir super.

Kärleksstigen 113 erbjuder 6st bäddar, modernt kök och badrum, bredband med fiber, stor altan och bastu i toppklass. Med det toppmoderna köket och badrummet så känns det att du bor i en villa i storstaden medan i själva verket att du bor i en stuga i Rörbäcksnäs.

Under sommaren finns det en cykeltvätt tillgänglig där du kan tvätta av en smutsig cykel. Den stora altanen erbjuder ett stort och härligt umgänge där man kan grilla och njuta av solen.

På vintern däremot så finns det en exklusiv vallabod där du kan valla och ta hand om dina skidor. För er som kommer ifrån backen med era utförs skidor, så kan ni ställa in dem i skidförrådet på framsidan så de inte behöver ligga kvar i bilen eller släpas in i stugan.

Oavsett årstid, kanske lite mer inriktat mot vintern så finns det bastu att sitta och njuta i för endast 400kr. Med mysig belysning både i tak och bakom ryggstöden samt ett litet omklädningsrum vid entrén så blir bastuupplevelsen precis som man vill ha den.

Så oavsett vilken person du är eller vilken grupp ni är så är det säkert att stugan passar er.

Tillgänglighet

Prisformulär: 1,400 kr per natt

Obligatoriska fält markeras med *

2 svar på ”Kärleksstigen 113

  1. Uppe tidigt och åkte till Trysil Bike Park. Himla roligt! Perfekt att kunna kombinera Rörbäcksnäs fina stuga med Trysils Bike Park. Det här gör vi om! Det fantastiska huset bidrar till en underbar vistelse och slut på årets semester. Tack!

  2. Tack för en trevlig vistelse i detta riktigt fina hus och område! Hoppas på återkomst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *